Bel ons: +32 (0) 475 890 801

Wandafwerking met Gyproc of kunststof

afwerken wanden & binnenmurenAfgewerkte wanden zijn opwaardering van uw woning

Wist u dat uw woning meer waard is wanneer uw muren strak zijn afgewerkt? Zo blijft de herverkoopwaarde hoog én u geniet van een mooie wandafwerking.

Kwaliteitsmaterialen voor lange termijn resultaten

Allworkx uit Stabroek werkt afhankelijk van het te plaatsen materiaal met een professioneel schema voor de isolatie, metaalprofielen, gyproc, afwerkplaasters en vliezen. Wij werken steeds met producten van hoge kwaliteit zijn. Zo garanderen wij afgewerkte wanden die blijvend zijn op lange termijn.

Een mooi uitgevlakte wandafwerking

Een mooi afgewerkte wand vormt de basis voor uw interieur. Voor Allworkx is het van groot belang dat uw wandafwerking op een vakkundige manier gebeurt. Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van Gyproc, laminaat, kunststofplaten e.a wandafwerkingen garanderen wij een perfect afgewerkt geheel.

Kunststofplaten of Gyproc plaatsen

Voor het plaatsen van verven, behang en vliezen heeft u een strakke muurafwerking nodig. De kleinste oneffenheden komen in deze fase aan het licht en kunnen indien deze niet mooi zijn uitgevlakt voor extra werk en kosten zorgen. Daarom is het van belang dat na het plaatsen van Gyproc of kunststofplaten de wand mooi wordt uitgevlakt.

Info, prijs & offerte wandafwerking

Wil je meer weten over het afwerken van wanden en binnenmuren? Benieuwd wat dergelijke renovatie zou kunnen kosten en/of is de kogel door de kerk en wens je een gedetailleerde (gyproc) wandafwerking-offerte te bekomen?

Allworkx stabroek plaatst je Gyproc wand >> gratis offerte wandafwerking