Bel ons: +32 (0) 475 890 801

Nieuwe vloer in Stabroek, Putte, Kapellen, Kalmthout, Lillo? Vloeren Allworkx Stabroek!

Vloeren plaatsen of renoveren

Een prachtige vloer schittert

Droomt u ook van die prachtige (nieuwe) vloer waarop uw kinderen kunnen spelen of waarvan u kan genieten bij een bezoek van vrienden. Heeft u een oude vloer en wenst u deze een nieuwe afwerking te geven?

Allworkx uit Stabroek is gespecialiseerd in het plaatsen van houten vloeren, zowel zwevende parket als laminaat.

De perfecte vloeren plaatsen in laminaat of hout

Als u zeker wil zijn van een goede afwerking van uw vloer, kies dan voor Allworkx uit Stabroek. Wij garanderen een goede plaatsing van uw vloeren. Wij renoveren massief houten parketten en plaatsen laminaat. Serge Herman en zijn team zorgen ervoor dat uw vloer op een snellere en efficiënte manier gerenoveerd en geplaatst wordt. Hierbij houden wij ook rekening met de aanpalende ruimtes. Zo beperken we de stofhinder tot een absoluut minimum.

Laminaat of houten vloer renoveren

Vandaag de dag zijn er prachtige laminaatafwerkingen die bijna niet meer te onderscheiden zijn van massief houten vloeren. Uiteraard staan wij u bij bij het maken van uw keuze voor in parket of laminaat. Het grote voordeel van het renoveren van een massief houten parketvloer is dat je deze op een mooie en zachte manier kan behandelen. Met oliën kan je een matte sfeervolle afwerking bekomen. Hier kan je uit diverse kleuren kiezen zoals wit, naturel, zwart en grijs, maar ook verschillende combinaties met pre-colors of voorkleuringen die ervoor zorgen dat uw vloer de perfecte landelijke of moderne uitstraling krijgt.

Mogelijkheden vloerbedekking & vloerafwerking

Uiteraard kan inzake vloerafwerking gekozen worden voor twee componenten vernissen die je bijna niet op het hout ziet liggen. Deze vernissoorten hebben geen last van vergeling en zijn voldoende slijtvast door de jaren heen. Indien u een massieve eiken vloer heeft zijn de mogelijkheden onbeperkt. Wij stellen deze mogelijkheden graag aan u voor, zodat we samen kunnen zien welke afwerking het beste bij uw woning past.

Info, prijs & offerte vloer

Informeer vrijblijvend naar de mogelijke vloerbedekkingen en/of vraag gerust een idee van de prijs voor (massieve) houtvloeren, parket of laminaat. Graag een offerte op maat bekomen? Ook dat kan! Neem even contact op met Allworkx uit Stabroek voor het plaatsen of renoveren van houten vloeren.

info, prijs & offerte vloeren