Bel ons: +32 (0) 475 890 801

Keuken renoveren in Stabroek, Putte, Kapellen, Kalmthout, Lillo? Keukenrenovatie Allworkx Stabroek!

Keukenrenovatie

Investeren in uw keuken... is investeren in uw woning!

De keuken is het kloppend hart van uw woning. Alle leden van het gezin komen er samen en starten er de dag. 's Avonds worden ervaringen er uitgewisseld. Maar, een mooie keuken is niet enkel een plaats waar het gezellig vertoeven is, een mooi gerenoveerde keuken zorgt er ook voor dat uw huis meer waard wordt.

Keukenrenovaties zijn dan een ook een investering die verder gaat dan uw gevoel van welbehagen en comfort.

Perfect uitgevoerde keukenrenovaties

Een volledig nieuwe keuken plaatsen kan natuurlijk altijd, maar daar zijn doorgaans behoorlijke kosten mee gemoeid, zeker wanneer u voor een kwaliteitskeuken kiest. Een keukenrenovatie uitgevoerd door Allworkx uit Stabroek biedt een pasklare oplossing. U kunt kiezen uit verschillende werken aan en diverse afwerkingen m.b.t. keukenelementen:

  • schilderen van de keuken (keukenkasten, deuren, aanrecht, plinten, ...)
  • nieuwe deurtjes plaatsen (kan in diverse materialen) of renoveren
  • nieuw werkblad installeren
  • loodgieterij & kraanwerk: kranen plaatsen & aansluiten
  • inwerken van een nieuwe spoelbak
  • ...

Een grondige renovatie van de keuken garandeert een ware facelift, zodat u lang van de "als nieuw keuken" kan genieten én zonder dat u er een financiële kater aan overhoudt. Meer weten? Contacteer Allworlx keukenrenovatie

Slijtvast en duurzaam opfrissen van keukenkasten kán met kwaliteitsverf en lak

Om oude keukenkastjes in massief hout, formica of samengestelde materialen nieuw leven in te blazen, werken wij met hoge kwaliteitsverf van Boss Paints. Door onze jarenlange ervaring in het schilderen van keukens garanderen wij een slijtvaste afwerking van uw lakwerk met een hoge vetresistentie.

Degelijke materialen maken uw keukenrenovatie tot een succes!

Voor het plaatsen van scharnieren, kranen, spoelbakken en leidingen werken wij enkel met de beste materialen omdat wij weten dat duurzaamheid van groot belang is in deze ruimte. Keukenloodgieterij en -toebehoren plaatsen wij met precisie zodat u geen kans heeft op lekken of kranen die na 6 maand gebruik los komen te staan .

Nieuw keuken-werkblad plaatsen...

Bij het plaatsen van keukenwerkbladen overleggen we samen welke materialen het meest geschikt zijn in uw keuken. Uiteraard trachten we hierin ook uw adviseur te zijn zodat uw werkblad lang kan meegaan.

Info, prijs & offerte keuken renoveren

Interesse in het kennen en kunnen van een renovatiespecialist die je kan helpen je bestaande keuken om te toveren tot een duurzame én betaalbare "keuken als nieuwe"? Neem voor de renovatie van uw keuken vrijblijvend contact op met Allworkx uit Stabroek!

Allworkx keukenrenovatie - offerte & advies op maat