Bel ons: +32 (0) 475 890 801

Velux dakraam plaatsen

Allworkx uit Stabroek plaatst of vervangt (Velux) dakramen

Ook voor het plaatsen en vervangen van veluxramen en koepels kan u bij Allworkx uit stabroek terecht. Een dakraam of Velux plaatsen is werk voor specialisten. De afwerking, isolatie en waterdichting zijn van groot belang! Als u hier geen ervaring in heeft, begint u er best zelf niet aan. Allworkx heeft de nodige kennis en ervaring in huis om uw dakraam of Velux te plaatsen volgens de regels van de kunst.

Meer direct licht, minder geluid

Velux dakramen bieden u de ideale combinatie van een prachtig uitzicht en een vormgeving die mooi aansluit bij uw woning. Daarnaast zorgen ze voor meer direct licht. De dubbele wand zorgt voor minder lawaaihinder dan een traditionele koepel.

Ook voor het vervangen van platdakvensters of koepels is een Veluxraam ook beste alternatief!

Snel uw dakraam plaatsen of vervangen

Allworkx plaatst uw dakraam vakkundig en snel. Op die manier wordt de overlast tijdens de plaatsing tot een minimum beperkt en kunt u snel genieten van de juiste sfeer een mooi direct licht in uw woning

Info, prijs & offerte Velux dakramen

Contacteer Allworkx uit Stabroek geheel vrijblijvend voor bijkomende info, een prijsindicatie en/of vraag een gedetailleerde offerte Velux dakraam plaatsen, afgestemd op maat van jouw project.

Info, prijs & offerte Velux