Bel ons: +32 (0) 475 890 801

Schilder- & behangwerken

Schilderwerken: dé finishing touch

Nadat de wand is afgewerkt en uitgevlakt, volgt de finishing touch: het schilderen of behangen van uw wand. Ook voor deze laatste fase in de aankleding van uw woon- en leefomgeving kan u bij Allworkx terecht. Wij hebben een uitstekende service in schilder- en behangwerken. Kleuren zijn het visitekaartje van uw woning en kiest u best op maat. Allworkx begeleidt u ook graag in de keuze van uw kleuren.

De juiste verf voor elke schilderklus

U weet waarschijnlijk dat schilderen niet alleen het kiezen van de juiste kleur is en dat de ene verf de andere niet is. Daarom werken we steeds met een hoogkwaliteirsverf én de juiste verfsoort voor jouw specifieke situatie!

Professioneel schilderen met kwaliteitsverf

Wij kiezen voor de beste kwaliteitsverf waarin minder vulmiddelen en meer bindmiddelen aanwezig zijn. Dit is een verf die beter en gemakkelijker te onderhouden is. Onze leverancier is Boss paints. Een gerenommeerd merk van verven voor een mooi én duurzaam resultaat. U krijgt dus niet alleen een schilder over de vloer met oog voor detail en afwerking, U mag er tevens van uitgaan dat uw muren geschilderd worden met een duurzame en kwalitatieve verf.

Contacteer ons vrijblijvend voor al uw schilderwerken.

Behangwerken

Behangpapier kiezen

  • Droomt u ook van een afwasbare muur?
  • Verlangt u naar die mooie kleurcombinatie waar u uren kan naar kijken?

Goede kleuren geven een goed gevoel! Voor de keuze van behangpapier kunnen wij u adviseren om uw keuze te maken in een van de Colora winkels in België. Met deze winkels werken wij al enkele jaren samen én met hoge tevredenheid zowel in assortiment als kwaliteit van het behangpapier en vliesbehang.

Professioneel behangen

De vaklui van Allworkx uit Stabroek plaatsen het behangpapier van u keuze op een professionele wijze. Zo kunt u genieten van een perfect behangen wand die lang mooi blijft.

Info, prijs & offerte schilderwerk / behangen

Contacteer Allworkx uit stabroek voor bijkomende toelichting inzake schilderwerken en/of behangen / muurafwerking vliesbehang. Informeer vrijblijvend naar de mogelijke kosten en/of vraag een gratis offerte op maat.

info, prijs & offerte schilderen / behangen