Bel ons: +32 (0) 475 890 801

Veranda renoveren in Stabroek, Putte, Kapellen, Kalmthout, Lillo?

Verandarenovatie Allworkx Stabroek!

Renovatie veranda

veranda renovatie

Renovatie van veranda's met zorg en klasse!

Een veranda brengt uw tuin naar binnen (of u en andere inwonenden naar buiten zo u wenst).

Allworkx is gespecialiseerd in de renovatie van veranda's. Zo werken wij enkel met de beste materialen om uw veranda te renoveren en een nieuw leven te geven.

Interesse in het kennen en kunnen van Allworkx verandarenovatie?

Neem vrijblijvend contact op voor bijkomende info, een schatting van de renovatiekosten en/of vraag een offerte verandarenovatie op maat!

Gebruik van duurzame materialen zorgen voor grenzeloos genieten

Allworkx richt zich bij uw verandarenovatie op het vervangen van polycarbonaat platen. Dit heeft tot gevolg dat de veranda beter geïsoleerd wordt. Meestal wordt er een dikkere plaat voorzien die de oudere vervangt. Zo voelt de veranda weer als een echte woon- en leefruimte aan, zowel in de winter als in de zomer.

Ook voor de renovatie van de verandaconstructie kan u bij Allworkx terecht.

Een belangrijk punt bij de renovatie van uw veranda is het herkennen van de ondergrond. Dit kunnen oude verflagen, oliën, houtsoorten of aluminium zijn.

Allworkx renoveert alu, pvc & houten veranda's

Bij de renovatie van uw veranda is de voorbereiding een van de belangrijkste zaken. Snel en efficiënt verwijderen van oude laklagen, vernissen of oliën op ramen en deuren of ander timmerwerk is van groot belang. Hiervoor gebruikt Allworkx precisiegereedschap zodat de aluminium, pvc of houten verandaconstructie niet beschadigd kan worden.

Door vakkundig afplakwerk garanderen wij dat uw glaswerk, muren en vloeren onbeschadigd blijven. Uiteraard kunnen wij ook de muurafwerking van uw veranda op ons nemen.

Info, prijs & offerte veranda renoveren

Neem vrijblijvend contact op met Allworkx uit Stabroek voor bijkomende uitleg, een eerste schatting van de mogelijke renovatiekost en/of vraag een gedetailleerde offerte m.b.t. de renovatie van uw verand.

Allworkx Stabroek: veranda renoveren - offerte op maat