Bel ons: +32 (0) 475 890 801

Schrijnwerkerij in Stabroek, Putte, Kapellen, Kalmthout, Lillo? Allworkx Stabroek!

Schrijnwerkerij (Maatwerk)

Degelijke houtconstructies

Allworkx is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met timmer- en houtconstructiewerken. Zo garanderen wij een degelijke constructie die de nodige stevigheid heeft om alle afwerkingsmaterialen te dragen. Om een robuust timmerwerk te bekomen kiezen we enkel voor het beste hout en de beste bevestigingsmaterialen. Zo bent u zeker van een veilige woning!

Allworkx heeft een uitgebreide waaier aan diensten die een perfecte combinatie vormen met de voogestelde timmerwerken:

U kunt bij Allworkx terecht voor onder meer het plaatsen van houtconstructies voor vloeren, muren, zolders en scheidingswanden.

Hout... isolerend, ecologisch én makkelijk

Houttimmerwerk heeft als groot voordeel dat het een goede thermische isolatie heeft. Daarbuiten is hout op een snelle manier verwerkbaar en ecologisch. Zo kunnen wij veel sneller inspelen op uw wensen en ervoor zorgen dat alles mooi en snel afgewerkt wordt.

Gratis kleuradvies

Als u door Allworks een totaalrenovatie laat uitvoeren geven wij u gratis kleuradvies, ook bij hout- en timmerwerken. Onze ervaren kleurenconsulent komt met een uitgebreid pakket aan stalen bij u thuis. Door zijn ervaring weet de kleurenconsulent waar u het beste warme, koude, lichte of donkere kleuren kan plaatsen. Hij kan u ook onder meer adviseren in het kiezen van uw stoffen en meubels.

Info, prijs & offerte timmerwerk

Contacteer Allworkx uit stabroek voor bijkomende informatie, een prijsindicatie en/of een gedetailleerde offerte houtconstructie / timmerwerk.

Allworkx Stabroek - info, prijs & offerte hout- & timmerwerken