Bel ons: +32 (0) 475 890 801

Renovatiewerken Allworkx

 • Keukenrenovatie

  Allworkx ziet erop toe dat uw keukenrenovatie tot in de perfectie wordt uitgevoerd.

  Keukenrenovatie
 • Schilder- en behangwerken

  Behangen, schilderen,… Een aangename woon- of werkomgeving dankzij frisse kleuren of stijlvol behang.

  Schilder- en behangwerken
 • Isolatie plaatsen

  Isolatie plaatsen in je zolder of dak. Niet alleen aangenaam om in te leven. Ook aangenaam voor de energierekening!

  Isolatie plaatsen
 • Muren en plafonds afwerken

  Gyproc plaatsen, plamuren,… wij doen het nodige, verzorgd en tot in de puntjes afgewerkt. Het resultaat: gladde muren en een strak plafond.

  Muren en plafonds afwerken

Bekijk onze recente renovaties

Allworkx renoveert, knapt op en werkt af! Afwerken en renoveren doet Serge niet alleen in Stabroek, maar ook elders in noord-west Antwerpen zoals o.m. in Putte, Lillo, Hoevenen, Kapellen, Brasschaat, Kalmthout, Schoten, Wuustwezel, Achterbroek, Nieuwmoer en Wildert

Gerealiseerde renovatiewerken

In het portfolio kan u kennis maken met de renovatiewerken we reeds uitvoerden. Wil je meer weten over over onze renovaties? Aarzel dan niet om ons te contacteren via telefoon of het contactformulier.

Ontdek meer over Allworkx


Allworkx heeft een jarenlange ervaring in het renoveren en plaatsen van diverse materialen binnen- en buitenshuis. Bij onze renovatiewerken streven wij naar een perfecte afwerking en zorgen ervoor dat onze materialen van hoge kwaliteit zijn.
Serge Herman en zijn team beschikken over de nodige uitrusting en expertise om iedere klus tot een goed einde te brengen.
Wij zeggen u niet dat we de snelste zijn… wél beloven we een perfecte afwerking wat voor ons én voor u van groot belang is !
Wij doen voornamelijk renovatiewerken en karweiwerken in de provincie Antwerpen, maar wij werken ook in andere regio’s in vlaanderen.
Bent u dus op zoek naar een expert in isolatie plaatsen, schilderwerken of alle soorten renovaties? Aarzel dan niet om ons te contacteren!
Groeten,
Serge Herman

Contacteer ons vrijblijvend


Meer voor/na foto's