Bel ons: +32 (0) 475 890 801

Badkamer renoveren in Stabroek, Putte, Kapellen, Kalmthout, Lillo? Badkamerrenovatie Allworkx Stabroek!

Badkamerrenovatie

Een perfecte badkamer verhoogt de waarde van uw woning!

Een perfect afgewerkte badkamer is een streling voor het oog en het is een plezier om er te vertoeven, maar een mooie badkamer zorgt er ook voor dat de waarde van uw woning stijgt.

Investeren in een badkamerrenovatie is investeren in uw woning. Bij een goede renovatie van uw badkamer zijn een degelijke kwaliteit in kranen, bad, lavabo’s en badkamermeubilair van groot belang.

Een badkamer renoveren vraagt vakmanschap

De badkamer is een kleine ruimte waar veel technische kenmerken samenkomen. Het is dan ook dat de renovatie of herstellingswerken in badkamers met het nodige vakmanschap gebeuren. Allworkx voert kleine en grote herstellingen uit met oog voor detail en zorgt voor een perfecte afwerking. Om u te garanderen dat uw badkamer voor lange tijd kan meegaan, kiezen wij enkel voor de beste materialen van hoge kwaliteit.

Een zorgeloze renovatie met respect voor de woning

Badkamerrenovaties vergen heel wat voorbereiding. Voor we starten aan de werken wordt de situatie zorgvuldig bekeken door onze badkamerspecialist. Bij het afbreken van de huidige badkamer stellen we alles in het werk om de andere delen van de badkamer en woning in goede vorm te houden.

Uw badkamer is een plek waar u volledig kan ontspannen. Een ruimte die praktisch en hygiënisch is. Laat u dus niet storen of afleiden door kleine of grote gebreken. Dankzij een grondige renovatie van uw badkamer is alles tiptop in orde en kan u zorgeloos genieten.

Volledig nieuwe badkamer door kleine & grote werken

Allworkx kan uw badkamer volledig vernieuwen. Maar wij zorgen ook voor het vernieuwen of plaatsten van aparte onderdelen.

  • Een douche of ligbad installeren?
  • Badkamertegels plaatsen of renoveren?
  • Wastafels of lavabo hernieuwen?
  • De leidingen onder handen nemen?
  • ...

Bij Allworkx uit Stabroek zit u goed voor alle badkamer-renovatiewerken!

Nieuwe badkamer plaatsen

We renoveren niet alleen badkamers, ook nieuwe badkamers plaatsen we. Voor een nieuwbouw of als uw oude badkamer echt helemaal aan vervanging toe is, kunt ook rekenen op onze expertise en gedetailleerde afwerking!

Info, prijs & offerte badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie gepland, maar je zit nog met een (of enkele) vra(a)g(en)?

Neem vrijblijvend contact op voor bijkomende info m.b.t. de renovatie of plaatsing van uw badkamer, vraag een idee van de mogelijke renovatiekosten en/of laat een gedetailleerde offerte badkamerrenovatie opstellen.

Allworkx Stabroek: badkamer renoveren? offerte op maat!