Bel ons: +32 (0) 475 890 801

Trap renoveren in Stabroek, Putte, Kapellen, Kalmthout, Lillo? Traprenovatie Allworkx Stabroek!

Traprenovatie

trap renoveren

Allworkx renoveert uw verouderde trap, traptede en/of balustrade!

Trappen worden dagelijks gebruikt en zijn dan ook sterk onderhevig aan slijtage. Dat heeft niet alleen gevolgen voor het uitzicht. Een versleten trap is tevens vaak een onveilige trap. Allworkx uit Stabroek is gespecialiseerd in de renovatie van trappen, treden & balustrades. Met de juiste materialen en afwerking kunt u uw trap op een relatief korte termijn een nieuwe afwerking krijgen. Wij garanderen hierbij een oogverblindend resultaat.


Traprenovatie maakt van uw oude trap een nieuwe trap!

Een nieuwe trap plaatsen kost veel geld. Na een (veel goedkopere!) renovatie van een bestaande trap ziet deze er na de traprenovatie weer uit als nieuw. Vraag vrijblijvend bijkomende info m.b.t. het renoveren van trappen.

Snelle & efficiënte renovaties van divers trapwerk

U gebruikt uw trap wellicht dagelijks. Het komt er dus op aan om de renovatiewerken zo kort mogelijk te houden. Allworkx uit Stabroek zorgt voor een snelle en efficiënte traprenovatie. Op die manier ondervindt u zo weinig mogelijk hinder tijdens de werken.

Een goede voorbereiding pré renovatie is alles!

Om de renovatie van uw trap zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, is het belangrijk om goede voorbereidingen te treffen. Zo verwijderen wij snel en efficiënt oude laklagen, vernissen of tapijt. Hiervoor gebruikt Allworkx precisiegereedschap zodat uw trap niet beschadigd kan worden.

Door vakkundig afplakwerk garanderen wij dat muurafwerkingen of vloeren gespaard zullen blijven van beschadigingen.

Allworkx renoveert alle trappen in hout, beton, ijzer

Wat voor trap u ook heeft, hout, beton, ijzer, ... Allworkx zorgt voor een degelijk advies en koppelt hieraan de beste producten.

De beste materialen voor uw traprenovatie

Een goede traprenovatie valt of staat met de gebruikte materialen. Wij zweren bij het gamma van Boss Paints met producten en verven van hoge kwaliteit. Dit Belgisch product heeft al generaties lang zijn degelijkheid bewezen. U heeft keuze uit verschillende glansgraden en afwerkingsmogelijkheden. Voor de renovatie van houten trappen bieden we afwerkingen in vernissen, lakken en oliën.

Info, prijs & offerte traprenovatie

Contacteer ons vrijblijvend voor bijkomende info, een prijsindicatie en/of offerte traprenovatie op maat.

Allworks Stabroek: info - prijs - offerte traprenovatie